Pär Lindholm ger KAIF 10.000kr

Native bild per

Under Tre Kronors match mot Danmark stod Skellefteå AIK:s Pär Lindholm för en imponerande insats och fick därmed ta emot utmärkelsen matchens prestation som delas ut i samarbete med Svenska Ishockeyförbundets huvudsponsor Svenska Spel.

Det innebär även att Lindholm är mottagare av Hejapriset på 10.000 kronor, pengar som Lindholm nu väljer att skänka till Kågedalens AIF.
– Det är en förening som är viktig för mig så det gör mig glad att kunna ge tillbaka till bygden, säger Pär Lindholm.

Matchens prestation utses av Svenska Ishockeyförbundet och huvudsponsorn Svenska Spel. I matchen mot Danmark var det Pär Lindholm som stod ut.
– Pär jobbar hårt och smart hela matchen. Han är en härlig pådrivare som inte tummar på defensiven och står dessutom för en mycket elegant assist i tredje perioden, säger Jimmy Sandberg, sponsringsansvarig på Svenska Spel.

Förutom äran innebär det också att Pär Lindholm är mottagare av Hejapriset och får 10 000 kronor av Svenska Spel att skänka till valfri svensk ishockeyförenings ungdomsverksamhet. Lindholm valde moderklubben Kågedalens AIF.
– Det var ett självklart val, säger Pär Lindholm.

Kågedalens AIF är både stolta och tacksamma.
– Att Pär, hela Kågedalens stora förebild och hjälte, tänker på moderföreningen och vår ungdomsverksamhet visar att han inte har glömt rötterna och att vi som förening har utbildat honom på ett bra sätt. Pengarna är ett välkommet tillskott som kommer att användas till att utbilda våra ideella ledare och göra ungdomsverksamheten ännu bättre, säger Anders Svanborg, ordförande Kågedalens AIF.

Föregående artikelSätter Skelleftehamn i rörelse
Nästa artikelBirgitta från Skellefteå vann högvinst