Ny gymkedja öppnar i Skellefteå

nyttgym utan

En ny gymkedja etablerar sig i centrala Skellefteå. Det nya gymmet slår upp portarna i maj – och kommer att ha öppet dygnet runt.
– Att få välkomna ett gym in i den här lokalen känns fantastiskt roligt, säger Jenny Forssell, förvaltare, Diös Skellefteå.

Stargym finns sedan tidigare i Härnösand och Örnsköldsvik samt i Sundsvall där de också är Diös hyresgäster. De satsar på dygnetruntöppna anläggningar med ett varierat utbud av gruppträning, gym och personliga träningsupplägg med flexibla medlemskap. Gymmet i Skellefteå kommer erbjuda modern träningsutrustning i fräscha lokaler med smidig incheckning dygnet runt och möjlighet till att boka personlig tränare.

  Att få välkomna ett gym in i den här lokalen känns fantastiskt roligt, den är ämnad för gymverksamhet och vi är övertygade om att det kommer att uppskattas av de som arbetar och bor i närheten och de som vill kombinera andra ärenden på stan med ett gymbesök. Stargym är den perfekta hyresgästen för den här lokalen och vi ser fram emot öppningen i maj, säger Jenny Forssell, förvaltare, Diös Skellefteå.

– Skellefteå är en spännande stad i tillväxt och en naturlig plats för vår nästa etablering. Vi tycker att träning ska vara enkelt, roligt och tillgängligt för alla och vår nya lokal ligger väldigt lättillgängligt i stadens centrum. Nu längtar vi till inflyttning och att få inspirera Skellefteå till mer rörelse och träningsglädje, säger Henrik Söderström, verksamhets- och etableringschef, Stargym.

Föregående artikelEstraden till stan: ”Mer för varandra”
Nästa artikelHon blir ny vd för kulturhuset