Ny bokning till Sara kulturhus

nybokning

Efter de två utsålda turnéerna ”Hokus Pokus motherf*ckers” och ”Cirkeln” är Brynolf & Ljung äntligen tillbaka med en helt ny liveshow. I ”Stalker” tar de sig längre in i publikens medvetande än någonsin tidigare! Våren 2022 kliver de upp på Sara kulturhus stora scen med en föreställning där ingen i publiken sitter helt säkert.

Med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och psykologi flyttas gränsen för vad som är möjligt och vad som borde vara omöjligt. Tillsammans med stjärnregissören Edward af Sillén, tar Brynolf & Ljung i sin föreställning med publiken på en helt ny upplevelse. Hur långt är vi människor beredda att gå i jakten på att bli sedda? I dagens övervakningssamhälle är alla stalkade och alla har blivit stalkers. Följ Brynolf & Ljung. De följer redan dig.

Som Sveriges främsta magiker har Brynolf & Ljung i ett decennium bjudit på humorladdade framträdanden som fått oss att både tappa hakan och ifrågasätta fysikens lagar. ”Stalker” blir deras första nya liveshow på tre år och en efterlängtad återförening med publiken.

Brynolf & Ljung gästar Sara kulturhus 5 mars 2022. Biljetter finns på sarakulturhus.se

Föregående artikelBurträsket får isbana
Nästa artikelGretzkys mobilspel stöttar AIK och SK Lejon