Norlie & KKV till Summertime

Native bild Norlie KKV

Nyligen satte Sveriges mest ikoniska duo sin prägel på hela TV4:s ”Så mycket bättre”.
– Äntligen ska ni få ta del av kärlekshistorien som vi har skrivit låtar om i över ett decennium. Därför vill vi skapa en helt ny upplevelse, både för oss och för er, berättade duon i TV.

Om någon sagt att en bortglömd dansbandshit skulle bli förra höstens största banger hade kanske någon tvekat. Men när duon gjorde Lasse Stefanz ”Nån som han (En man som han)” till sin egen i programmet, visade de vilka otroliga artister de är då ingen kunde sitta still. Med ett unikt sound och en känsla för den publikfriande dansen bevisade de ännu en gång att de är två av landets absolut största.

Duon har sedan debuten 2011 gett oss några av de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag till självklara publikfavoriter. Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Estraden, Benjamin Ingrosso och Junie.

Duons blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit. De har haft 6 stycken topp 10 placeringar och 20 top 50 placeringar på Spotifylistan i Sverige och deras musik har streamats över en halv miljard gånger.

Norlie & KKV har turnerat sedan starten och mellan albumen “Snart” (2013), “Alla våra låtar” (2016) och ”Se på oss” (2019), samt släppt ett otal singlar, samarbeten och remixer.
Duon har lyckats bli folkliga i tysthet och har ett stålhårt band till sin armé av fans som bär fram dem genom en karriär av nästan uteslutande succéer.

I sommar ger sig Norlie & KKV ut på en spännande sommarturné och besöker Skellefteå under fredagskvällen den 30 juni.

Se video: https://youtu.be/D-FJzFMaEXs

Just nu finns möjligheten att köpa billiga förköpsbiljetter till sommarens festival via
www.summertime.nuhttps://www.ticketmaster.se/event/627743 eller hos Skellefteå Turistcenter. (Det finns ett litet antal ”Winter Bird-biljetter”, först till kvarn gäller när biljetterna är slut är de slut)

Föregående artikelSkellefteå AIK´s ungdomssatsning
Nästa artikelTränarna inför GS75 i Skellefteå