NHL-proffs inviger ny padelbana

padle

Skellefteås kust sjuder av liv. Nu är det klart att ännu en folkfest väntar när ’Midnight Sun Padel’ anordnas den 9 juli i Kurjoviken, Skelleftehamn.

Skellefteås nyaste utebana för padel stod klar i mitten av juni precis vid havet i Kurjoviken, och bara några veckor senare anordnas alltså det första stora evenemanget.

– Det finns ett sådant driv bland företagen här, vilket gör det extra roligt att Skelleftehamn kan addera ytterligare ett evenemang som rivstartar sommaren, säger Thomas Lindgren på Kustnära utveckling.

Under Midnight Sun Padel så kommer bland annat Melker Karlsson och David Rundblad med NHL-kompisar att mötas i en miniturnering. Spanjorer med WPT-erfarenhet finns på plats under eftermiddagen och håller i padelträningar. Barn mellan 6-12 år får möjlighet att prova på padel. Och sist men inte minst möts Skellefteås padelhallar och gör upp – över midnatt, under midnattssolen.

– Vi har riktiga stjärnor på plats då både hockeyproffs och padelproffs är med. Att komma hit, äta en bit mat, njuta av både padel, musik och miljön. Det vill man bara inte missa, avslutar Thomas Lindgren.

Kurjovikens Sjökrog har öppet hela dagen och kvällen. Mandolinkillen & O’vänner står för musiken.

Hela programmet finns på: www.visitskelleftea.se

Föregående artikelSkellefteföretagets unika arbetssätt
Nästa artikelNostalgisk comeback för David Lindgren