Möller vann smart bastutunna

möller fb

Oscar Möller spelade smart och avvägde precist mellan hetta och kyla. Med bäst plus/minus i Skellefteå AIK är han årets vinnare av den smarta bastutunnan från Bastuprodukter – som med sin unika form har revolutionerat bastubadandet.
– Vi hoppas Oscar kommer ha stor glädje av tunnan, säger Mikael Åström.

Bastubadandet ökar i Sverige och är på allvar hett igen. Men handen på hjärtat, blir det inte ofta alldeles för hett?
Lite likadant som på isen, alltså. De senaste åren har Bastuprodukter premierat den spelare i Skellefteå AIK med bäst plus/minus­statistik. Årets segrare av den smarta bastutunnan blev veteranen Oscar Möller.
– En värdig vinnare som vi efter ­flera framgångsrika år äntligen får ­hylla med vår unika produkt, ­säger Mikael Åström på Bastu­produkter.

I traditionella bastubad kan det vara svårt att hitta en jämn temperatur – det blir ofta för varmt under tak och för svalt på golvnivå och känslan av avkoppling och harmoni försvinner i samma ögonblick som du kippar efter andan och stressar ut för en iskall dusch.
Med sin unika form har Bastuprodukter ­hittat lösningen – och minst sagt revolutionerat bastubadandet.
– Det som är speciellt med våra bastu­tunnor är den runda formen. I en rund bastu stiger värmen upp till tak och vänder sedan ner igen eftersom det inte finns några hörn. På det här sättet blir värmen jämn och behaglig och syresättningen perfekt, säger Mikael Åström på Bastuprodukter.
– Kaminen är också placerad på lägsta punkt och i och med det kommer värmen ända ner till golvet.

Bastuprodukter erbjuder allt ifrån mindre modeller, som knappt tar någon plats alls, till stora, lyxiga bastutunnor med plats för hela släkten. Vad man ska satsa på beror på vilka behov man har, och det gäller att börja i rätt ordning när man planerar.
– Vilken typ man vill ha och hur många man är som kommer att nyttja bastun är det första man ska fundera kring. Vi har allt från bastutunnor med ett rum till den lyxigaste med tre rum och dusch, säger Mikael Åström.
– Valmöjligheterna är stora. Har du särskilda önskemål på fönster, färg eller tak så fixar vi det. Det enda vi inte kompromissar med är formen.

Föregående artikelNya hotellchefen som hittat hem i Skellefteå
Nästa artikelPopulär kedja öppnar på Solbacken