Mellandagsrock i Skelleftehamn

Native bild Kjells Bank

Den 28 december 2019 så genomfördes Mellandagsrock senast. Nu tre år senare på samma datum så gör den comeback med fyra urstarka akter. Mellandagsrock i den vackra biosalongen i Folkets Hus, Skelleftehamn är numera en tradition som tyvärr inte har kunnat genomföras på tre år.

– Vi i organisationen är grymt laddade för att genomföra arrangemanget i år och hoppas att publiken återvänder till oss så att vi fyller salongen som vi gjorde senast vi genomförde arrangemanget, säger Thomas ”Linge” Lindgren från organisationen.

– Det är med stor glädje som vi har lyckats boka Kjells Bänk till mellandagsrocken, fortsätter Linge.
– Ungdomlig energifylld musik uppblandat med äldre rutinerade akter kommer att göra Mellandagsrocken till en musikalisk höjdpunkt i mellandagarna, avslutar Linge.

KJELLS BÄNK
Punkbandet från Skellefteå som med sin energirika musik, för tankarna tillbaks till London 1977 och punkens intåg. Rå ärlig punk när det är som allra bäst.
Bandet: Anton Thylin, Vidar Burman Melin, Carl von Bodin och Gustav Johansson.

MANDOLINKILLEN & O`VÄNNER
Bandet som spelar irländska och andra irländska låtar med glimten i ögat.Den här gången så gör bandet också tolkningar av Rod Stewarts tidiga låtar med The Faces som kompband.
– Om inte folk blir glada av det vi spelar så lägger vi ned bandet, säger Mandolinkillen själv.
Bandet: Olav Markstedt, Urban Berggren, Mikael Almqvist, Johan Nilsson, Tomas Karlsson, Thomas Lindgren, Peter Ohlsson och Annika Karlsson.

STEAMIN`JESAJA
Bandet tar oss tillbaka i tiden med old stylish blues. Medryckande är bara förnamnet när de drar igång. Kul att de ville komma och lira hos oss!
Bandet: Niklas Bränberg, Lars Lundberg, Urban Åhden och P-A Andersson.

BEN CARBINE&18 WHEELERS
Skellefteås Countrystjärnor gästar oss och det är vi grymt glada för. Med ett Country-SM i bakfickan och mängder av framträdanden i bagaget så kommer de att ge oss resa i countryns värld som vi sent kommer att glömma. Ta gärna på bootsen och stampa takten.
Bandet: Jonas och Ida Bodin, Johan Ögren, Urban Berggren, Stefan Grenholm, Fredrik Marklund, Fredrik Dernebro, Michael Bergvall och Andreas Persson.

Föregående artikelAIK-damerna ska upp i SDHL
Nästa artikelSvenska Hem förvärvar Em Home