Lennie Norman ”Best of Gubbvarning Live” till Skellefteå

Lennie 696x364

Året 2024 inleds Lennie Norman´s jubileumsår med en sista finalturné ”Best of Gubbvarning – Live”. Lennie tar med sig både nytt och det bästa ur de båda gubbvarning showerna. Det är 35 år sen Lennie gjorde debut som stand up komiker och 55 år sedan han tillsammans med en viss Frida Lyngstad började hos pappa Charlie Norman som basist och ett långt liv inom svensk underhållning tog sin professionella början.

– Publiken och jag kommer aldrig att ta farväl av varandra men det skall bli jättekul att vi tillsammans får ta farväl av ”Gubbvarning Live”! Vi väljer det bästa så man skulle kunna säga: ”Så mycket äldre, Guldkorn”. Vi ses i vår, säger Lennie Norman.
Turnépremiär för jubileumsföreställningen ”Best of Gubbvarning – Live” blir det den 6:e mars på Intiman i Stockholm och 15 orter från Ystad i söder till Luleå i norr får besök av jubilaren Lennie Norman våren 2024. Lennie kommer till Skellefteå och Nordanå 4 april.

3 märken banner bokslut 800x800

Det är en livs levande legend som publiken nu får möta i den sista Gubbvarning live någonsin. Vi vågar utlova en jubileumsturné med extra allt och en skrattfest som sent ska glömmas. Lennie tar, på sitt eget lilla sätt, och skärskådar tiden vi lever i och hur en gubbes funderingar och tankar ter sig i den moderna och galna värld vi lever i.
”Gubbvarning live” har varit en stor succé, turnerat över hela Sverige för fullsatta hus sen 2018 och under denna period fram till idag även sålt slut Intiman i Stockholm 13 gånger. I vår passeras den 200:e föreställningen vilket är helt unikt i svensk Stand Up historia.
Turnéplan 2024: Jubileumsföreställningen ”Best of Gubbvarning Live”

Publikens röster:
5 stjärnor och topprecenserad av publiken på ticketmaster!
”Helt klart det bästa jag sett/hört på mycket länge. Man känner igen sig och sina nära och kära men ändå lyckas Lennie ha massor av nytänkande!”
”Det var inte ens sekunder som inte var roliga, helt fantastiskt!”
”Vi tyckte att det var jättebra! Vi skrattade i stort sett oavbrutet i 90 minuter.”
”Tack Lennie, du gjorde vår familjekväll fantastisk.”
”Lennie Norman är som ett fint vin som blir bättre med åren”
m.fl.

Pressens röster:

AFTONBLADET – ”Jag har inte tråkigt en sekund” .
NSD – ”En och en halv timme. Bara en man och en mikrofon. Det är imponerande.”
NORRKÖPINGS TIDNINGAR – ”Plötsligt ligger Lennie Norman steget före oss i publiken. Han briljerar. Skratten blir hjärtliga och applåderna spontana och långa.”
YSTAD ALLEHANDA – ”Lennie Norman är charmig med mycket bus i blicken och snackar lätt och ledigt. Det gör aftonen väldigt trivsam”
UNT – ”Ett långfinger till åldersrasismen och en skrattfest som ger livsmod!”
PÅSCEN.SE – ”Jag älskar hans humor och skrattade så att magkrampen kom.”

Foto: Robert Jadenfelt

Föregående artikelCirkus Cirkör till Skellefteå
Nästa artikelNy konstnärlig ledare till Västerbottensteatern