Lejondagen full med aktiviteter

Native bild Lejon

Föreningen SK Lejon anordnar ”Lejondagen” lördag 18 februari mellan kl. 09.45-14.45 på Skellefteå Kraft Arena. Målet med dagen är att uppmärksamma barn och ungdomar, få fler av dem att röra på sig och aktivera sig i idrotten.

Dagen startar med en populär skridskoskola där barnen får lära sig åka skridskor. På isen finns spelare från A-laget som ger bra tips och sina idéer på hur man kan göra för att upplevelsen på isen skall bli så rolig det bara är möjligt.

Efter det kommer SK Lejons U9 lag att träna med A-laget och då har även serveringen öppnat och det är möjligt att köpa fika eller hamburgare och släcka törsten med någon god dricka. Har man varit aktiv brukar det smaka extra gott med något i magen.

Föreningen kommer också att presentera en rad andra aktiviteter off-ice för alla barn och ungdomar som inte är på isen. Vill man vara med och aktivera sig men inte är lika sugen på att åka skridskor, så finns det mycket annat att göra.

När klockan slår 12.00 öppnar friåkningen och då kan alla barn, syskon och föräldrar remma på sig rören och ta en sväng tillsammans på isen. Alla som bara vill prova på att åka lite skridskor är också mer än välkomna. Man kommer även kunna utmana A-lagsspelarna på t.ex. straffar eller se till att ge dem andra utmaningar på isen.

Barnen kommer garanterat att trivas och ha det riktigt kul. De får chansen att träffa och umgås lite med SK Lejons snälla maskot och det finns även möjlighet att få en spännande ansiktsmålning. Alla godissugna måste vara lite extra på alerten när klockan slår 12:30 så de inte bommar godisregnet. Det är ju ändå lördag och då är godis tillåtet.

Skellefteå Kraft Arena (B-hallen) 18 februari 9.45-14.45
09.45-10.45 Skridskoskolan tillsammans med A-laget på is.
10.45-12.00 Träning U9 tillsammans med A-laget på is.
10.00-14.00 Serveringen håller öppet med fika och hamburgare.
10.00-14.00 Övriga aktiviteter för samtliga barn som inte är på is.
12.00-14.45 Friåkning på is för barn, syskon, föräldrar och spelare mm.
12.30 Populärt godisregn.
14.45 Dagen avslutas.

Föregående artikelSkellefteåföretag köps upp
Nästa artikel200 nya bostäder i Skelleftehamn