Bolaget till Skellefteå

Native bild Bolaget

Gruppen ”Bolaget” följer upp årets hyllade sommarturné med ett fåtal spelningar under 2023 och en av dessa är i Skellefteå under Summertime Music & Life Festival i slutet av juni. 

Sedan starten för tre år sedan har Bolaget positionerat sig som en av Sveriges populäraste musikgrupper, både på Spotify och livescenen. Karriären startade på en förfest i en ungkarlslya i Falun. Tre år och över 100 miljoner streams senare är de en självklar akt på de stora svenska livescenerna.

Under årets sommar fick gruppen sin första listetta med singeln ”Kan Inte Gå” och gjorde samtidigt sin största turné någonsin med spelningar över hela landet. Med hits som ”Dum”, ”Fingrarna i halsen”, ”Nykter” och ”Fem komma tvåan” fyller gruppen dansgolven till bristningsgränsen och fortsätter att sätta publikrekord när de spelar.

Missa nu inte en av deras få spelningar under 2023 som sker på Norrvalla i Skellefteå fredag den 30 juni under Summertime Music & Life Festival.

 Se livevideo, klicka här>>
Native bild video

FIRST BIRD BILJETTER
Just nu finns möjligheten att köpa superbilliga förköpsbiljetter till sommarens festival via
www.summertime.nuhttps://www.ticketmaster.se/event/627743 eller hos Skellefteå Turistcenter. (Det finns ett begränsat antal ”First Bird biljetter”, först till kvarn gäller när biljetterna är slut är de slut)

Föregående artikelBiljetter ute till spännande pjäs
Nästa artikelVisit medlem i Global Sustainable Tourism Council