Kjell flyttar in hos Circle K

kjell

Nu kan du hitta tillbehör till din mobiltelefon, surfplatta och laptop – på Circle K. Idag flyttar nämligen Kjell & Company in i de två bemannade stationerna i Skellefteå.

Kjell & Company gör stora delar av sitt sortiment för det tekniska mobila livet tillgängligt hos 20 utvalda Circle K-stationer i Sverige. Företagen inleder därmed ett spännande samarbete med att ytterligare ta tillgänglighet, utbud och kvalitet för det mobila livet till nästa nivå.

Från Malmö i söder till Gävle i norr på hela 20 drivmedelsstationer längst motorvägarna E4:an och E6:an öppnas nu möjligheten att i Circle K:s butiker hitta ett stort utbud av Kjell & Companys smarta tillbehör till mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Det produkterna har gemensamt är att de gör det mobila livet bättre med alltifrån hörlurar, laddare, mobiltelefonhållare, powerbanks och laddkablar.

– Det är inte helt ovanligt att man glömmer laddaren eller ett headset till mobiltelefonen när man ger sig iväg på en längre bilresa. Vi är glada för att kunna öppna upp ytterligare ett koncept inom Kjell & Companys kunderbjudande med dessa Servicebutiker hos Circle K, säger Eric Lundberg, VD på Kjell & Company.

– Vårt partnerskap med Kjell & Company är ytterligare ett sätt för båda företagen att göra livet lite enklare för våra kunder. Genom att erbjuda delar av Kjell & Companys enorma sortiment på våra stationer ger vi fler möjligheten att hitta vad de behöver, när de behöver det. Vi är jätteglada att Kjell flyttar in hos oss, säger Karin Halde, Communication Specialist på Circle K Sverige.

De två företagen inledde samtal om ett möjligt samarbete i början av 2020 och sedan dess har det gått snabbt att skapa förutsättningar för en inflyttning av Kjells koncept hos Circle K. Både utbud och butiksplaceringar var logiska i förhållande till de båda företagens kunders rörelsemönster.

– Allt man kan behöva för att ha större glädje av sina digitala prylar när man reser finns sedan tidigare på Kjell & Company och framöver även hos Circle K. Alla som behöver nytt eller tillbehör till sina prylar på resan ska kunna hitta ett riktigt bra utbud när de besöker någon av de Circle K butikerna som är med i starten av samarbetet, enligt Eric Lundberg.

– Både Circle K och Kjell & Company har som syfte att förbättra våra kunders mobila liv, vilket gör vårt samarbete till ett riktigt bra partnerskap, avslutar Eric Lundberg.

Föregående artikelHallå där, Torgny Nolander …
Nästa artikelJätteorder till Skellefteföretag