Känd pizzakedja till Skellefteå

pizzahut fb

Den välkända pizzakedjan Pizza Hut har funnits sedan 1958. Nu öppnar de i Skellefteå.
– Våra tidigare etableringar i Sverige har verkligen blivit lyckosamt, säger Martin Stenberg, Senior Category Manager Food på Circle K.

Samarbetet med Pizza Hut lanserades på tre stationer i september förra året och fick ett varmt välkomnande av kunderna. Därför breddas nu samarbetet med ytterligare sex stationer runt om i Sverige. De nya stationerna är strategiskt utvalda och det blir Skellefteå (Kågevägen), Järva, Länna, Flädie, Södertälje (Verkstadsvägen) och Örkelljunga.

– Att Pizza Hut flyttat in hos oss har verkligen blivit en uppskattad snackis, och vi fick en flygande start. Även om vi hade på känn att det skulle tas emot väl, så är det i slutänden kunderna som bestämmer om det blir lyckosamt – och det har det verkligen blivit, säger Martin Stenberg, Senior Category Manager Food på Circle K.

Pizza Hut har funnits i sedan 1958 och är ett välkänt och omtyckt varumärke som har 25 restauranger runt om i Sverige. Circle K har tagit in fyra av Pizza Huts klassiska pizzasorter till station, nämligen Margarita, Vesuvio, Hawaii och Peperoni Lovers. Pizzorna tillagas på plats och kan köpas antingen som hel pizza eller pizzaslice.

Föregående artikelFlexibel lönemodell ger nöjda konsulter
Nästa artikelHan ligger bakom Lövenhånet