Innovativa inredningslösningar

Fordonsmontage 696x364
Peter Lundmark, ägare av Fordonsmontage

Jobbar du som hantverkare och vill spara mycket tid och pengar? Genom att anlita Fordonsmontage har flera Skellefteföretag skapat sig stora konkurrensfördelar.
– Med våra innovativa inredningslösningar kan du öka produktiviteten betydligt, säger ägaren Peter Lundmark.

Skellefteå befinner sig mitt i en expansionsfas. I takt med att vi blir fler ökar också behovet av snickare, elektriker och rörmokare. För att öka sin konkurrenskraft har många företag inom branschen i Skellefteå fått upp ögonen för Fordonsmontage på Nålvägen 5, som specialiserat sig på fordonsinredning.

– Vi är perfektionister allihopa och vill vara stolta över det vi lämnar ifrån oss. Goda rekommendationer har gjort att vi även fått jobb från rikstäckande organisationer, långt från lilla Skellefteå, säger Peter Lundmark.

Fordonsmontage 3 696x364
Inför invigningen av det Fordonsmontages showroom med ett flertal leverantörer på plats.

Och det är inte särskilt svårt att förstå varför. Skellefteföretaget erbjuder allt från fordonsinredning och alkolås till fordonsbelysning och varningsljus. Många kunder upplever att de ökar produktiviteten och sparar således mycket tid och pengar på de exklusiva lösningarna.

– Alla fordon och behov är unika och vi lägger ned mycket tid på att rita och planera vilken utrustning som passar just dina personliga preferenser, säger Peter.

Fordonsmontage 4 696x364

Fokus hos företaget är kvalitet och noggrannhet och därför jobbar de bara med marknadens bästa varumärken när det kommer till bilinredning, som System Edström, Modul-System och Sortimo.

– Det går i linje med allt annat. Vi vill vara en premiumpartner till våra kunder och med de här varumärkena i ryggen kan vi matcha det, säger Peter.

Tack vare högklassiga bilinredningar och Fordonsmontage långa erfarenhet kan de lämna fem års garanti, både på själva inredningsprodukterna och monteringen. Vi är certifierade påbyggare och de där certifikaten får man av en anledning, säger Peter.

Alldeles nyligen valde Fordonsmontage att expandera monteringshallen med ett showroom på 80 kvadratmeter, där kan man både se och uppleva det mesta som vi erbjuder. Nu har vi på Fordonsmontage mer än 400 kvadratmeter för visning och montering på Nålvägen 5 i Skellefteå, avslutar Peter.

Läs mer på fordonsmontage.nu eller ring 0910-77 71 60 för mer information.

Föregående artikelSkellefteåguiden juni 2024
Nästa artikelSkebo har förvärvat en byggrätt