Ida Kjos till Skellefteå med showen ”Kärlek och mod”

Ida Kjos 696x364
Ida Kjos gästar Skellefteå med sin succéföreställning "Kärlek och mod".

Efter hyllade framträdanden och stor efterfrågan från lyssnare och fans, tar Ida Kjos sin enastående show ”Kärlek och mod” ut på turné. Skellefteå är en av få orter längs Norrlandskusten som gästas av denna enastående kvinna som ger publiken en föreställning som innehåller både skratt och tårar. Missa inte när Ida Kjos kliver upp på Sara kulturhus stora scen den 24 augusti!

I showen ”Kärlek och mod” tar Ida Kjos med publiken på en känslomässig resa. Hon hyllar kärleken och omfamnar både nutid och framtid med närvaro, styrka och mod. Ida delar öppenhjärtigt med sig av sina känslor och minnen, särskilt i samband med förlusten av tvillingsystern Elin i kampen mot cancer. Hon skapar också en stark framtidstro bland publiken genom att på ett nyfiket sätt blicka framåt och presentera nya perspektiv och förhållningssätt till livet.

Annons
Summertime digital

Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus, menar att vi behöver inspiration för att orka med livets prövningar och är tacksam över att publiken i Skellefteå på nära håll får möjlighet att uppleva inspirationskällan Ida Kjos och den kraft hon förmedlar;

– Vi är många som har följt systrarna Kjos där Elin visade hur kärlek och mod kan göra skillnad när livets utmanar oss. Nu får vi möjlighet att höra mer om det och bli inspirerade av Idas av föreläsning, där hon lyfter de två ämnen som världen behöver allra mest just nu.

Stämningen som Ida skapat under tidigare föreställningar har varit något utöver det vanliga. I kombination med den stora succén på plats har Ida också fått en enorm respons från publiken efter föreställningarna, vilket resulterat i en turné runt om i Sverige.

– Det känns otroligt fint att föreställningen tagits emot med sådan kärlek. Varje möte med publiken har varit otroligt värdefullt. Jag är tacksam över att få fortsätta möta människor från alla olika delar av landet och nu när möjligheten gavs att få komma upp till Skellefteå och Sara kulturhus så kändes det självklart, säger Ida Kjos.

Föregående artikelSkebo har förvärvat en byggrätt
Nästa artikelStark inledning på året för Skellefteå Kraft