Ibrahim Baylan gästar Bizbuz: ”Vi är väldigt glada”

bizbuzzz

Fredag 26 mars arrangeras näringslivsdagen Bizbuz i Skellefteå. Bizbuz är ett forum för alla som vill inspireras, vidga sina vyer och lära sig mer om näringslivs- och utvecklingsfrågor i regionen. Nu släpper arrangörerna att näringsminister Ibrahim Baylan kommer delta under sändningen.
– Vi är väldigt glada över att Ibrahim Baylan är med oss den här dagen. Vi är mitt i en oerhört spännande och expansiv fas fylld av möjligheter och utmaningar, säger Kristina Sundin Jonsson, kommundirektör Skellefteå kommun.

Med inspiration i både internationella och mer nära insikter, sätter Bizbuz fokus på Skellefteås position på en förändrad spelplan. Vilka nya erfarenheter är värda att vidareutveckla? Hur löser vi den snabba tillväxtens rekryteringsutmaningar? Och hur tar vi tillvara smarta idéer i en cirkulär och hållbar framtid?
– Vi har ett spännande och varierat program med såväl basnäringen som tjänstesektorn representerade. Även kulturen tar plats vilket är viktigt, menar Roland Eriksson, näringslivssekreterare och företagslots på Näringslivskontoret, Skellefteå kommun.

Övriga talare: Lina Andersson, Once Upon, Peter Larsson, regeringens samordnare för etableringar i norra Sverige, Henrik Sjölund, Holmen, Therese Eriksson, litteraturkritiker, Ulf Nordwall, Peab, Linn Andersson, Boliden Rönnskär, Maria Ekberg Brännström, Sara kulturhus, Daniel Wilén, Skellefteå Science City/Arctic Game Lab, Fredrik Jonsson, Skellefteå Kraft, Karin Hellgren, OKQ8 och Emma Stenström, Handelshögskolan.

Föregående artikelRestauranger tappar stort – men Skellefteå klarar sig bättre än de flesta
Nästa artikelStjärnproducenten från Skellefteå vill filma på hemmaplan