Här bygger AIK-profilen nästa padelhall

jimmieutan

Jimmie Ericssons imperium fortsätter att växa. Nu kan Skellefteåguiden avslöja att AIK-profilen öppnar ett nytt padelcenter – i Sollefteå.
– Vi älskar sporten och den växer så det knakar i Sverige. Vi vill vara med och satsa i Sollefteå och ser att det finns behov och ett intresse av en anläggning av hög kvalitet här, berättar Jimmie Ericsson, driftansvarig och delägare för Skellefteå Padel.

Padelanläggningen kommer att innehålla totalt tio banor, varav sex inomhusbanor, två singelbanor inomhus och två utomhus. NP3 Fastigheter kommer att uppföra byggnaden och är fastighetsägare och således hyresvärd.

Det första spadtaget tas under hösten och hallen ska stå klar ett år senare.
– Ägarna av den nya anläggningen i Sollefteå är i huvudsak bosatta i Norrland och vill bidra till ett ökat utbud för invånarna och turister i de norrländska orterna, men också kunna bidra till att fler kan röra på sig, i alla åldrar. Padel är en sport som är lättspelad oavsett vilken nivå man ligger på, en sport för alla, säger Jimmie Ericsson och fortsätter:
– Vi kommer satsa modernt, fräscht och lättillgängligt. Tanken är att vårt padelcenter skall vara bemannat tider som passar kunderna men även automatiserad, i allt från bokning till köp av rack, uthyrning av rack, försäljning av bollar, gratis kaffe med mera för att alla skall kunna spela, oavsett livssituation och nivå.

Föregående artikelSkellefteföretagets smarta lösning
Nästa artikelSuccéartisten återvänder