Han ligger bakom Lövenhånet

tomas fb 1

Björklövens säsong slutade i moll. Något Skellefteås supporterförening North Power inte var sena att påpeka. Under förmiddagen släppte de sin egen version av Mellovinnaren Cornelia Jakobs låt ”Hold me closer”.
Kul att hålla rivaliteten varm för den yngre generationen som växer upp här och aldrig sett skymten av Löven än, säger låtskrivaren Tomas Nordström.

Björklövens säsong fick ett abrupt slut, efter att man under gårdagen föll i förlängningen mot HV71 – som med 4-2 i matcher knep den sista och åtråvärda SHL-platsen.

Ett gröngult misslyckande som de värsta rivalerna inte var sena att ta tillvara på.

Via Youtube la Skellefteå AIK:s supporterförening North Power under torsdagen ut ett sångklipp. I låten, som är en egen variant av Mellovinnaren Cornelia Jakobs låt ”Hold me closer”, hyllas den förre AIK-tränaren Hans Wallson, inte bara för de två SM-gulden han bärgade till Skellefteå AIK – utan också för att han sköt Löven i sank.
Låten skrevs tidigare i vinter när Hasse hade det tufft med Lövenfansen, strax innan han självmant lämnade. Så med det här vill vi hälsa Hasse att vi glömmer de senaste två åren, han är en av oss och kommer att förbli en hjälte här uppe, säger Tomas Nordström.

Låten kan du lyssna på här:

Föregående artikelKänd pizzakedja till Skellefteå
Nästa artikelStjärnskott klar för Summertime