Forssell om förlängningen med NHL-meriterade backen

forssell

Den NHL-meriterade backen förlänger med Skellefteå AIK. I dag satte Petter Granberg signaturen på sitt nya treårskontrakt.
– Jag har svårt att se att jag skulle vilja spela någon annanstans än i Skellefteå och inför några andra fans än North Power, säger Petter.

När 28-årige Petter Granberg vände hemåt, efter fem säsonger i Nordamerika och totalt 45 NHL-matcher för Nashville och Toronto, skrev han på ett treårskontrakt. Nu har han alltså kritat på ett nytt sådant och förblir därmed Skellefteå AIK-spelare till 2024.

– Det känns såklart väldigt kul att vi kommit överens om en fortsättning i Skellefteå AIK. Jag har svårt att se att jag skulle vilja spela någon annanstans än i Skellefteå och inför några andra fans än North Power, så det känns fantastiskt, säger Petter.

Denna säsong har Granberg spelat 43 matcher. Han har tacklats överlägset mest i laget (68 gånger), blockerat flest skott (52 st) och snittar en istid på runt 16 minuter per match.

Skellefteå AIK:s General Manager, Erik Forssell, är givetvis nöjd över förlängningen.
– Det känns jättekul att ha gjort klart med Petter för ytterligare tre säsonger. En stor och stark back som alltid spelar för laget och ger allt i alla lägen.

Det nya avtalet med Petter Granberg sträcker sig över säsongen 2023/2024.

Föregående artikelStora satsningar på Skellefteå lasarett
Nästa artikelBrokk introducerar världens mest kraftfulla rivningsrobot