Företagshälsan i Skellefteå växer

careofnord utan

Företagshälsan Care of Nord fortsätter att växa. Nu senast med Christina Lindberg, sjuksköterska och Jens Hjelm, företagssköterska. Vilket innebär en fördubbling av antalet anställda på två år.

Det var 2020 som Anton Holmström, organisationskonsult, Ulf Aspbäck, sjukgymnast och Josef Åshjelm, sjuksköterska startade företagshälsan Care of Nord i Skellefteå. Kort därefter kom Anders Roos, företagsläkare in som delägare och nu växer verksamheten ytterligare, med två nya sjuksköterskor.

– Både Christina och Jens är omtyckta och erfarna sjuksköterskor som kommer att tillföra mycket till vårt team. Efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden, så det här känns som en bra tajming att växa ytterligare, säger Anton Holmström, delägare och organisationskonsult.

Care of Nord är en lokal och privatägd företagshälsa som erbjuder tjänster inom arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering.

– Vi startade försiktigt 2020 och besökte inledningsvis alla våra kunder. Idag har vi även en mottagning centralt belägen i Skellefteå, som vi kombinerar med företagsbesök. Det kan handla om allt ifrån hälsoundersökningar till hjälp med rehabilitering, ergonomi, provtagning och läkarbesök. Det märks tydligt att fler arbetsgivare vill arbeta förebyggande med hållbara arbetsmiljöer, avslutar Anton.

Föregående artikelDistansstudier: ”Ger frihet och arbete”
Nästa artikelHyllningskonsert till Tom Petty