Festivalklubb med Frida

Native bild frida

Frida Selander är tillbaka med en ny föreställning och ett nytt album, där hon undersöker förhållandet till sig själv och sin omvärld. Att vara människa är komplicerat och vi är många som genomgått kriser och till slut insett att den enda man faktiskt kan förändra är sig själv. Det börjar i dig.

Idag torsdag 20 oktober är det full fart på scen 2 inne på Sara kulturhus.
19.30-23.00 Berättarfestivalens Festivalklubb med möjlighet att handla dryck och lättare rätter/tilltugg i baren.
20.00-21.20 Premiär Det börjar i dig – Frida Selander
Frida Selander är svensk musiker, född och uppvuxen i uppvuxen i Holmsund, Västerbotten. Hon har kallats en svensk Patti Smith med influenser av både Neil Young och Nina Simone. Hittills har hon gett ut tiotalet skivor och ”När du går på känsla är du alltid i tid” blev både album och hyllad berättarföreställning 2018. Den nyskrivna musiken i kvällens föreställning finns snart ute i en eter nära dig.

Det börjar i dig har arbetats fram i residens på Nordiskt Berättarcentrum (NBC) i nära samarbete med Västerbottensteaterns teateravdelning. Kommande år arbetar NBC och Västerbottensteatern med ambitionen att bjuda in en konstnär per år till residens, där den nya föreställningen alltid har premiär under Berättarfestivalen.

Foto: Patrick Degerman
Läs mer: https://vasterbottensteatern.se/forestallning/festivalklubb-med-frida-selander/

 

Föregående artikelSissel Kyrkjebø till Skellefteå
Nästa artikelNovembernumret är här