En riktig pangdag i Åbyn Byske

Native bild tactical

Personalen hos Tacticalstore i Åbyn strax norr om Byske hälsar alla välkomna till en stor action och demodag nu på lördag den 25 maj mellan kl. 10-15.

Butiken som har det absolut största utbudet inom actionsport, äventyr och militärutrustning, paintball, luftvapen, knivar och friluftsliv lämnar 20% rabatt på alla lagerförda produkter i butiken under demodagen.

Uppvisningar
En rad olika klubbar kommer och har uppvisningar, de ger även besökarna en möjlighet att bland annat prova på luftvapenskytte, airsoftskytte, bågskytte och att göra upp eld med tändstål.
– Det brukar vara mycket uppskattat att få prova på lite olika aktiviteter och när man även får hjälp av riktiga proffs blir det om möjligt ännu roligare, säger David Wennersdahl på Tacticalstore.

Native bild tactical 2

Pansarvagn
Det kommer finnas en pansarvagn på området som skall skjuta simfire några gånger under dagen, ett inslag som blir mycket spännande att uppleva.
Under dagen kan man också träffa rekryteringsansvariga från hemvärnet och höra dem berätta och ställa frågor, samt vara med och tävla om fina priser.
Självklart går det köpa goda grillade hamburgare, våfflor, fika och dryck under hela demodagen.

Öppet airsoftspel kl. 15.00
Direkt efter demodagen startas även ett öppet airsoft spel, för de som vill testa sina färdigheter.
– Vi hälsar alla välkomna till en riktigt trevlig dag, avslutar David, som räknar med ca 500 besökare.
Besök hemsidan: https://www.tacticalstore.se/
 Annons
Summertime digital
Föregående artikelTennessee Tears & Chris Kläfford till Skellefteå
Nästa artikelPettson & Findus i Skellefteå i sommar