Elon först ut med låneprodukter

elon

Elon har under det senaste året lanserat flera nytänkande tjänster som ska underlätta för människor i vardagen. Nu lanseras en ny tjänst som innebär att Skelleftebor snabbt kan låna allt från spis till kyl och frys från Elon, om ens egna utrustning slutat fungera. Dessutom är både kylar och frysar kalla redan vid leverans.

– Det finns få saker som kan stressa så mycket som när kylen eller frysen går sönder, säger Alexander Berglund på Elon i Skellefteå.

– Genom att agera snabbt och erbjuda låneskåp  som vi kör ut och installerar kostnadsfritt slipper man hetsa fram ett beslut om vilka nya produkter man ska köpa. Självklart hämtar vi hem låneprodukterna igen.

– ANNONS –

Den nya tjänsten med låneprodukter innebär att Skellefteåbor får möjlighet att låna vitvaror som spis, kyl och frys med både hemkörning och installation. Dessutom är både kylar och frysar kalla redan vid leverans. Produkterna som lånas ut är Elons eget varumärke Elvita, som erbjuder både god kvalitet och rätt funktionalitet.

– Det har alltid varit viktigt för oss att finnas nära kunderna i vardagen, säger Alexander Berglund.

– Vi vill förstå vad som är viktigt vid olika skeden i livet, och när något viktigt går sönder, vill vi stå där med en kall än, för att ge lite andrum.

I ett första skede kommer tjänsten ”Låneprodukter” rullas ut i Skellefteå och Eskilstuna. Målet är sedan att successivt rulla ut tjänsterna till andra delar av landet.

– Vi har alltid varit engagerade i regionen och vill alltid vara den man ringer när det kärvar, säger Alexander Berglund.

– Vi är oerhört stolta över att vara först ut med den här nya tjänsten och hoppas att så många Skellefteåbor som möjligt ska få stöd av den.

– ANNONS –
Föregående artikelHär är orsaken bakom lyftet
Nästa artikelHär planerar Diös två höghus