Diös satsning fortsätter

80238ad73179f242 800x800ar

Diös satsning på företagshuset Hjorten fortsätter. Nu topprenoveras Nordeas lokaler – och i direkt anslutning flyttar de sitt eget Skelleftekontor till Nordeas tidigare lokaler i fastigheten.

Nu är det klart att fastighetsägaren Diös utvecklar nya lokaler till Nordea i företagshuset Hjorten på Nygatan i centrala Skellefteå. Inflyttning beräknas till början på 2021. I direkt anslutning flyttar Diös sitt Skelleftekontor till Nordeas tidigare lokaler i fastigheten.

– Nordea har varit hyresgäst hos oss under många år och vi är glada över att nu också få utveckla deras nya lokaler. Det känns också väldigt bra att flytta vårt kontor till Hjorten, med närhet till flera av våra hyresgäster, där vi just nu utvecklar för fler etableringar, säger Maria Fjellström, affärschef Skellefteå, Diös.

– ANNONS –

– Diös delar våra värderingar när det gäller att arbeta för ett gemensamt bästa och vara en hållbar kraft i de samhällen man verkar i. Tillsammans skapar vi en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare och en välkomnande miljö för våra kunder. Vi ser, med glädje, fram emot att fortsätta vara en del i Hjortens utvecklingsresa, Kristina Eriksson, kontorschef, Nordea Skellefteå.

– ANNONS –
Föregående artikelAIK säkrar supertalang
Nästa artikelDecember