Den riktiga Wolf of Wall Street besöker Sverige

sabina fb

Nu är det dags för den världskända börsmäklaren Jordan Belfort att besöka Sverige för första gången, med sin motivationsföreläsning och presentation av ”Straight Line System”. Skelleftetjejen Sabina Jonsson blir projektledare för evenemanget.
– När jag fick frågan att vara projektledare tillsammans med Kinga och det fantastiska team som arbetar med produktionen fick jag nästan nypa mig i armen, säger Sabina.

Jordan Belfort är den ökände, skandalomsusade börsmäklaren som på 90-talet lurade många på mångmiljonbelopp. Han levde ett jetsetliv med kändisar, alkohol och droger och skapade rubriker som vittnade om brottslighet. 1999 föll Belforts imperium och han fick avtjäna 22 månaders fängelse för sina bedrägerier. Under sin tid i fängelset skrev Belfort den berömda boken ”The Way of the Wolf” som blev en storsäljare och även starten på hans nya karriär som föreläsare och säljtränare.

Idag är Jordan Belfort en av världens främsta säljtränare och reser jorden runt och föreläser för fulla hus med sin berömda metodik ”The Straight Line System”. Han inspirerar och utbildar i hur man kan uppnå mätbara och långsiktiga framgångar och lyckas med sitt företagande.
– Jag har följt Belforts resa, den är både sorglig, fascinerande och inspirerande. När jag fick frågan att vara projektledare tillsammans med Kinga och det fantastiska team som arbetar med produktionen fick jag nästan nypa mig i armen. Jag känner mig enormt glad och tacksam, säger Sabina Jonsson som Öhman Events har valt att anlita för att genomföra den här fantastiska showen.
– Sabina har en imponerande bakgrund och erfarenhet av denna typ av produktioner, dessutom brinner hon precis som jag för detta event. Vi är stolta att hon är med i vårt team, säger Kinga Öhman, grundare av Öhman Events och ägare av produktionen av Jordans show i Sverige.

kinga
Kinga Öhman, grundare av Öhman Events och ägare av produktionen av Jordans show i Sverige.

Eventet äger rum på Cirkus i Stockholm under en hel dag den 30 augusti. Man räknar med en fullsatt arena och ett event att minnas.
– Det kommer bli en häftig produktion och deltagarna kommer bland annat att få med sig användbara verktyg för att bli stjärnsäljare, bättre kunna sluta sina affärer och förverkliga sina drömmar. Det är väldigt roligt och lärorikt att arbeta med Kinga, hon är målmedveten och modig och vi tror väldigt mycket på projektet. Sedan tycker jag det är rätt coolt att en tjej tar denna produktion till Sverige och landet mellanmjölk. Majoriteten av publiken som besöker den här typen av event är män, så det är en wow-effekt i att eventet arrangeras av en kvinnlig företagsledare. Kinga rör om lite i grytan och sådant gillar jag, säger Sabina.

Sabina driver bolaget Sabina Consulting i Skellefteå och är en uppstickare i branschen som på senare år åtagit sig stora uppdrag för både TV3, Dagens Industri, TV4 och även ett antal utländska eventproduktioner. Mer information om evenemanget och biljetter att boka finns på www.wolfofwallstreet.se.

Föregående artikelPopulär kedja öppnar på Solbacken
Nästa artikelDen hyllade succéföreställning återvänder