David tar över RC Bil

Native bild RC Bil skellefteamedia

Efter att ha drivit RC Bil i 17 år har Robert Carlsson lämnat över till David Boström, som har varit mekaniker på företaget i drygt tio år. För Robert var det väldigt viktigt att någon av hans anställda tog över.
– Jag vill gärna att företaget ska drivas vidare på ett liknande sätt som vi har startat. Jag är helt övertygad om att David kommer att göra ett kanonjobb, säger Robert Carlsson.

Text: JOHANNES HÄGGLUND

Robert  startade RC Bil i sitt garage 2004 och för varje år har företaget vuxit och fått fler och fler kunder. Robert ser två nycklar till framgången: Hög service och kunnig personal.
– Våra mekaniker är superbra, har flera års erfarenhet och det är självklart jätteviktigt. Men utan bra service tror jag inte att vi hade haft den trogna kundkrets vi har. Att vi ska vara serviceinriktade har alltid varit väldigt viktigt för mig. Därför är det jättekul att vi ofta får beröm för att vi har väldigt trevlig och glad personal, berättar Robert Carlsson.

Vad är bra service för dig?
– Att man är glad, trevlig och försöker hjälpa till så gått det går och så fort som möjligt. Man kan bara utgå från sig själv. Får man ett glatt och trevligt bemötande i en butik är det mycket större chans att man går tillbaka, säger Robert.

Efter 17 år som ägare har Robert nu sålt RC Bil till David Boström, som inte är något nytt ansikte på RC Bil. Tvärtom. David är inne på sitt elfte år på företaget.
– Det känns väldigt bra. Att driva eget har alltid lockat mig och därför var det inte mycket att fundera på när chansen dök upp, säger David Boström.

Robert Carlsson har av förståeliga skäl väldigt starka band till RC Bil och därför var han väldigt mån om att det skulle bli rätt ägare som tog över efter honom. Det var också en anledning till att han gärna såg att någon av hans anställda skulle ta över.
– Jag har haft andra erbjudanden av köpare, men jag vill gärna att företaget ska drivas vidare på ett liknande sätt som vi har startat. David har varit på RC Bil länge och är väldigt serviceinriktat. Jag är helt övertygad om att han kommer att göra ett kanonjobb, säger Robert.

David Boström har varit RC Bil´s ägare sedan den 1 januari 2021 och han har inga planer på att göra några stora förändringar.
– Vi ska fortsätta på den inslagna vägen, på det sätt som RC Bil alltid har drivits – med hög service och trevlig och kunnig personal. Just nu är vi på jakt efter en till mekaniker till vårt team, säger David Boström.

RC Bil är Skellefteås största allbilverkstad och kan hjälpa till att serva och reparera de flesta bilmodeller. Tack vare att de har investerat i en toppmodern bilverkstad samt mekanikernas långa erfarenhet kan de erbjuda samma bilservice som märkesverkstäderna, men till ett bättre pris. RC Bil har exempelvis den tekniska utrustningen som krävs för att kunna serva nya bilar med bibehållen nybilsgaranti, precis som märkesverkstäderna. Men väljer du att göra servicen hos RC Bil kommer du inte bara att få ett personligt och trevligt bemötande utan du kommer också att spara pengar, avslutar David

Sponsrat inlägg: En del av vårt annonserbjudande och inläggen skrivs av vår kommersiella avdelning. Om du har frågor, hör av dig till info@skellefteaguiden.se

 

Föregående artikelSommar
Nästa artikelTacticalstore har tänkt tvärt om