Cykel & Fiskecenter flyttar

cykelfiske

Till våren slår Cykel & Fiskecenter i Skellefteå AB upp portarna på ny adress i centrala Skellefteå och blir därmed hyresgäst hos Diös. Den nya butiken flyttar in i före detta Postenhuset, granne med Kulturhuset Sara. Diös utvecklar just nu lokalerna och inflyttning planeras till mars 2023.

Den anrika cykel- och friluftsbutiken som tillhandahåller cyklar och friluftsutrustning samt utför cykelreparationer, har funnits i expansiva Skellefteå i mer än 25 år. Nu flyttar de till en ny modern butik på ca 450 kvadratmeter i mycket centralt läge med ökad tillgänglighet och entré från Kanalgatan och skyltfönster mot Torggatan och Kulturhuset Sara.

  Skellefteå växer så det knakar och det gör även vi. Våra nya lokaler passar verksamheten perfekt och vi ser stora fördelar med det nya centrala läget, säger Tommy Engström, Cykel & Fiskecenter.

– Cykel & Fiskecenter är en välkänd och omtyckt butik i Skellefteå och vi är mycket glada att få dem som hyresgäster. Kombinationen av ett välsorterat utbud inom friluftsliv tillsammans med möjligheten att få sin cykel reparerad ligger helt i tiden och är precis vad vi strävar efter att erbjuda i vår mix av kontor, bostäder och urban service, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå.

Föregående artikelStans mest erfarna dansgrupp
Nästa artikel”Så mycket bättre”-stjärnan till Skellefteå