BPG firar tio år med unik helhetslösning

BPG 696x364
Sara och Patrik Gustafsson

Behöver ditt hus dräneras om och vill du samtidigt fixa trädgården du alltid drömt om? Familjeföretaget BPG Entreprenads unika helhetslösning har blivit omåttligt populärt bland Skellefteborna.

När grävmaskinen väl är på plats tar de flesta chansen att schakta om, fylla upp och kanske ta bort en eller flera stubbar på gården. När vi är klara har en tråkig utgift förvandlats till att vi förverkligat mångas trädgårdsdrömmar, säger Patrik Gustafsson.

Att dränera huset är ett stort och tungt jobb som de flesta drar sig för att utföra själv, då man bör ha tillgång till grävmaskiner och verkligen veta vad man sysslar med. Ett företag som specialiserat sig på att lösa Skelleftebornas hus- och trädgårdsproblem är BPG Entreprenad & Trading AB, som grundades 2014 av Skellefteparet Patrik och Sara Gustafsson.

BPG 3 696x364
Sara och Patrik Gustafsson

Noggrannhet
Tio år efter starten har företaget vuxit och för varje år fått fler och fler jobb. En stor anledning till framgången tror de beror på noggrannheten.

– Det tror jag kunderna uppskattar. Vi lämnar inte ett jobb förrän kunden är nöjd, även om det skulle ta längre tid än vi har planerat för. Vi är också flexibla och kan anpassa oss efter kundens önskemål, berättar Patrik.

Ett bevis på att BPG blivit omåttligt populärt och i många fall förstavalet bland Skellefteborna, syns tydligt i bokningskalendern. Sedan årets säsong startade i april har Patrik och Sara haft fullt upp, och många är de helger och kvällar de fått jobba extra för att tillmötesgå alla förfrågningar.

– Vi är inte alltid billigast, men vi försöker alltid göra ett jättebra jobb, vilket uppskattas av kunderna som tipsar vidare, berättar Patrik.

BPG 2 696x364

Certifierat för enskilda avlopp
Förutom dränering av hus hjälper BPG till med det mesta inom mark och entreprenad, som exempelvis schaktarbeten, jordvärmeförläggning, stubbuppbrytning och dessutom är företaget certifierat för enskilda avlopp.

– När grävmaskinen väl är på plats brukar vi få frågor om schaktning, om vi kan flytta på enskilda objekt eller ta bort en eller flera stubbar. Det gör vi gladeligen, då vi är noga med att kunden ska vara nöjd, säger Patrik och berättar vidare om maskinparken, som uppdateras kontinuerligt.

– Det är ett medvetet val, med miljön i fokus. Vi vill ju ha rena motorer som minimerar utsläppen, och även slippa oljeläckage som kommer med gamla maskiner.

Leverera hela vägen
En annan sak som sticker ut med BPG är att de kör ut grus- och matjordslassen med traktor och vagn, inte med lastbil. BPG har ett eget transporttillstånd för dessa transporter, så kunden kan känna sig trygg, som beställare.

– Vi kan lasta lika mycket med traktor, men har mycket enklare att ta oss fram. Lastbilar får ofta stanna på infarten och tippa av sitt lass, medan vi kan leverera ända fram, berättar Patrik.

Läs mer på bpgab.se eller ring 070-998 83 66 för mer information.

Föregående artikelSkellefteåguiden sommaren 2024
Nästa artikelGolf i olika former är riktigt kul