Blir ny vd för Skelleftebyrå

kreatörerna

Skelleftebyrån Kreatörerna fortsätter att växa. Hampus Evers, 32, blir ny vd för verksamheten.
– Vi har planerat för detta ett tag och när vi fick nys om Hampus så fanns det inget att fundera över. Han kommer att ta Kreatörerna till nästa nivå, berättar avgående vd:n Mikael Bergmark.

Mikael Bergmark klev av som vd vid årsskiftet och kommer fortsättningsvis att fokusera på kreativa lösningar för byråns kunder. Hampus Evers, som närmast kommer från en roll som strategisk projektledare på kommunikationsbyrån Samuraj i Luleå, får en kombinerad roll som VD och strateg.

– Det känns otroligt spännande att få förtroendet att leda Kreatörerna in i nästa fas. Det är ett välskött bolag med ett innovativt och smart sätt att arbeta, hundratalet fina kunder samt duktiga och erfarna kreatörer, säger Hampus Evers.

Det är med stor tillförsikt som Hampus med familj har flyttat till Skellefteå.

– Att ha möjligheten att flytta till en så expansiv stad som Skellefteå känns fantastiskt roligt. Det finns inte många städer som på så kort tid behöver genomföra en sådan omfattande stadsomvandling som Skellefteå. Det innebär förstås en stor utmaning för både kommun och näringsliv men öppnar också för många möjligheter, framförallt för oss företag i länet, avslutar Hampus förväntansfullt.

Föregående artikelSkellefteföretagare bjuder på lunch
Nästa artikelHär byggs nya radhus