Birgitta från Skellefteå vann högvinst

Native bild lotteriet

– Vi har rest mycket till Grekland, men nu vill vi nog till Kroatien, berättar Birgitta.

Det var under gårdagen som Miljonlotteriets vinnardag avgjordes på vackra Hällsnäs strax utanför Göteborg. Där hade Birgitta från Skellefteå via en jackpottvinst på Miljonlotteriets bingowebb chans att vinna en miljon kronor. Vinstsumman slutade på 50 000 kronor.
– Jag är jätteglad. Bara att få åka hit till Göteborg och att få vara med i dragningen känns som en stor vinst, säger en glad Birgitta.

Drömmer om resa till Kroatien
Pengarna ska gå till en resa på varmare breddgrader. Hon och maken tycker om att åka till solen. Det har blivit uppåt ett 30-tal resor redan. Många till Medelhavet och fler ska det bli.
– Vi har rest mycket till Grekland, men nu vill vi nog till Kroatien, berättar Birgitta.

Bingospel för framtiden
Birgitta spelar bingo hos Miljonlotteriet för spänningens och underhållningens skull. På samma gång menar hon att det känns bra att överskottet går till arbete mot alkohol- och drogproblem. Det gör skillnad för bland annat barn och ungdomar.
– Det är det som är huvudsaken, att det stöttar barn och ungdomar som är vår framtid. Förebyggande verksamhet är tycker jag alltid är bra, avslutar Birgitta.

Miljonlotteriet är en av Sveriges största och äldsta lotterier. Lotteriet erbjuder en roligare vardag genom skraplotter via prenumeration eller online samt bingo på nätet. Högsta vinsten för skraplotter är 10 miljoner och för bingospel är högsta vinsten 1 miljon kronor. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen och hela överskottet går till föreningar och eldsjälar som brinner för att motverka alkoholens- och drogernas skadliga effekter i samhället. Vi står även bakom klartänkta insatser och positiva exempel som verkar för en hälsosam förändring. Nyktra Initiativ som gör skillnad för oss alla.

Föregående artikelPär Lindholm ger KAIF 10.000kr
Nästa artikelJuninumret är här