Benjamin Ingrosso till Summertime

Native bild benjamin

Nu tar äntligen tar Benjamin Ingrosso steget fullt ut och genomför sin första riktiga sommarturné i Sverige och Norge, där en av konserterna blir i Skellefteå under Summertime Music And Life Festival lördag den 1 juli. 

Det blir en omfattande turné med över 20 stopp mellan juni och september. Under sommaren 2022 fick vi på ett slutsålt Lollapalooza en försmak av den explosivitet och hitkavalkad som Benjamin och hans sju manna-band kommer rulla ut med i sommar. En show där musiken kommer att tala sitt tydliga språk.

Senast vi såg Benjamin live var på de hyllade konserterna med Kungliga Filharmonikerna på Stockholms Konserthus, vilka också visades på TV4 under mellandagarna.

Benjamin Ingrosso har vunnit Melodifestivalen toppat album och singellistan, vunnit Kristallen för årets TV-pris, vunnit Grammis som årets artist 2022 samt haft flera nomineringar både på P3 Guld och Grammis. Med ett imponerande CV på bara några år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister och personligheter.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=T17lXfo0cVc

Artister klara för festivalen:
Benjamnin Ingrosso
Scooter (DE)
Bolaget
Norlie & KKV
Boy In Space
(fler artister presenteras inom kort)

Just nu finns även möjligheten att köpa billiga förköpsbiljetter till sommarens festival via
www.summertime.nuhttps://www.ticketmaster.se/event/627743 eller hos Skellefteå Turistcenter.

Föregående artikel200 nya bostäder i Skelleftehamn
Nästa artikelCarola kommer till Skellefteå