Avslöjar: Här vill rockbaren öppna i Skellefteå

janedoe utan

En ny rockklubb vill öppna i Skellefteå. Skellefteåguiden kan avslöja att Jane Doe Bar tittat på en lokal strax intill kulturhuset – och att en etablering är nära.
– Skellefteå är hyperintressant, säger ägaren Stefan Widenström.

Jane Doe Bar grundades 2013 i Östersund, och delägs i dag av Stefan och Mårten Widenström. Under en dramatisk decembernatt ifjol såg bröderna rockbaren i Östersund brinna ned. Men vad som kunde ha varit slutet på rockeran blev istället en nystart. Till Skellefteåguiden avslöjar Stefan Widenström att de planerar en stor expansion under året. Planen är att etablera 5-7 nya enheter innan årets slut.

Enligt uppgifter till Skellefteåguiden står Skellefteå näst på tur – och lokalen som kedjan uppges tycka vara mest intressant är gamla postenhuset, strax intill Sara kulturhus.
– Det finns en del intressanta lokaler, men inget är klart än, säger Stefan Widenström utan att vilja precisera vilken lokal de är intresserade av:
– Det finns flera intressanta lägen och det måste kännas helt rätt innan vi tar ett beslut. Det vi vet är att vi vill etablera oss i Skellefteå, och om gud är god bör vi kunna landa något under våren.

Han beskriver Jane Doe Bar som en nöjesrestaurang som serverar schysst ”rockbarsmat”. Vad gäller inredning nämner han mjuka möbler och en atmosfär dit folk kan komma för ett glas vin eller en öl och avnjuta livemusik.

 

Föregående artikelKIDDO till stan: ”En stjärna i antågande”
Nästa artikelNewkid till stan: ”Efterlängtad show”