Antikrundan till Skellefteå

antikrundan

Just nu kan tittarna följa Antikrundan på SVT Play och i SVT1. Samtidigt planeras nästa turné och i augusti kommer Skellefteå få besök av programledaren Anne Lundberg och Antikrundans experter.

– Det ska som alltid bli roligt att få åka ut på en ny Antikrundanturné i sommar! Det känns befriande att läget är avsevärt annorlunda i år jämfört med de produktionsår vi haft under pandemin. Vi har dock lärt oss massor och har en annan beredskap nu om situationen skulle ändras till sommaren. Vi är exempelvis väldigt glada om besökarna föranmäler sig. Det ger oss en vink om hur många som kommer och ett lätt sätt att kommunicera med alla besökare om vi skulle behöva göra det inför turnén, säger Pernilla Månsson Colt, producent för programmet sedan 2008.

Redan nu kan tittarna skicka inbilder på stora otympliga föremål som man önskar få värderade. Redaktionen väljer sedan ut ett antal föremål som antingen hämtas till inspelningsplats eller leder till ett hembesök av experterna. Anmälan sker på https://shortaudition.net/antikrundan . SVT ber besökare som önskar att medverka att föranmäla sig via länken och att hålla antalet föremål till max tio för att korta ner köerna.

Inspelningsplatser:
Borås, Textile Fashion Center 19/8
Strömstad, Kulturhuset Skagerack 21/8
Båstad, Norrvikens trädgårdar 23/8
Virserum, Virserums Konsthall 27/8
Eskilstuna, Munktellmuséet 29/8
Skellefteå, Sara Kulturhus 31/8

Föregående artikelNHL-stjärnan söker lokal i Skellefteå
Nästa artikelSpotifysuccé till Skellefteå